Ако делите рачунар, знате колико је важно држати своје личне податке и сурфовање навикама приватним. Увек можете користити функцију Привате Бровсинг, али шта ако заборавите? Можете да обришете податке о сесији користећи функцију Ресет у програму Сафари.

Кликните на Измени и изаберите Ресет Сафари ...

Затим добијете овај екран за потврду где можете да одлучите шта да задржите и шта треба да идете. Имајте на уму да када једном притиснете дугме Ресет, нема повратка.

Брзи начин да се потврди да је успјешан је провјера историје. Изгледа да је све јасно.

Топ Типс:
Коментари: